024 - 20 43 002

info@dekoolberg.nl

Koolbergseweg 22

6604 BM Wijchen

De Koolberg

Complementaire geneeskunde

Werkwijze

Na het maken van een afspraak krijgt u een vragenlijst thuisgestuurd.

Deze vragenlijst dient u ruim vóór uw afspraak te retourneren en wordt op de dag van het onderzoek met u besproken.

Anamnese

Een gesprek waarin wordt gevraagd naar uw huidige klachten, voorgeschiedenis, leefwijze, bijzondere gewoonten etcetera.

Daar alle uitingsvormen van lichaam en psyche voor ieder mens uniek zijn, is het bij dit onderzoek van belang alle bijzonderheden te onderkennen.

Onderzoek

Met behulp van het Asyra meetsysteem wordt de huidweerstand gemeten. De huidweerstand en de capacitieve weerstand geven een meetbare relatie weer via het zenuwstelsel (ectoderm) van de conditie en constitutie van het organisme en de organen, dit in gezonde toestand als wel in chronisch belaste toestand. De metingen en het meetsysteem zijn uiteindelijk het gevolg van onderzoek van Prof. Dr. Voll en Prof. Dr. Tiller van de Stanford universiteit, om celdynamica, regulatie van besturingssystemen en signalen in het lichaam meetbaar te maken.

De Asyra is een analyse- en behandelsysteem dat technologie koppelt aan kennis en inzichten uit ondermeer de westerse en oosterse geneeskunde. De apparatuur geeft door middel van een fijnzinnige, interactieve meetmethode inzicht in de algehele energetische toestand van het lichaam, maar ook van de oorzaken en samenhang van acute en chronische klachten. Daardoor kunnen deze in de kern worden aangepakt. Door middel van het apparaat wordt tevens het zelfregulerend vermogen van het organisme een prikkel gegeven.

De Asyra scant het lichaam op ongeveer 100.000 frequenties waaronder voedingsmiddelen en voedingsstoffen, allergieën en intoleranties, micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmels, parasieten), hormonen en enzymen, vitaminen en mineralen, omgevingsfactoren (toxinen uit voeding en milieu, straling en geopathie). En verder de energetische balans van organen en weefsels, meridianen en chakra’s, en de invloed van emotionele en mentale factoren.